Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zafod41

7. 11. 2008 10:47
programy zakódovat a ČT zprivatizovat

pak to bude konečně spravedlivé.

0 0
možnosti
BH

dropa

7. 11. 2008 11:13
Re: programy zakódovat a ČT zprivatizovat

Co by se pak řešilo?

To by se nic vevytřískalo!

0 0
možnosti
ID

IDv

7. 11. 2008 10:44
financování

Způsob financování veřejnoprávních médií je poplatky za TV nebo rádio krabici překonaný a generuje tyto směšné snahy. Asi bych se přimlouval o financování z rozpočtu státu. Ono je jedno, jestli se to vybere od lidí na poplatku (a někteří to šidí) nebo to odteče z daní. Jen by ubyla práce s vykazováním, vymáháním dluhů, atd.

Že jsou tato média potřebná, o tom nepochybuji, jen vyřešit to financování.

0 0
možnosti
BH

dropa

7. 11. 2008 11:11
Re: financování

Právě o ten zisk "vymahačů" jde!

Konečně jako u dalších poplatků.

Parkováním u baráku počínaje a "odkupem" státního dluhu konče! :-©[>-]

0 0
možnosti
BH

dropa

7. 11. 2008 10:35
Sen

Český "podnikatelský" sen: Zabavování monitorů na burze v NY pro neplacení poplatků ČT24.

Realita: Po dlouhých tahanicích, odpojování bezpečnostních kamer z dopravy, Temelína atd. upoceným exekutorem a následnou dražbou monitorů po 10Kč "vybraným" dražitelům.:-):-([>-]

0 0
možnosti
WD

wildge

7. 11. 2008 8:32
Zbytecne

Akorat, ze ti, kteri maji pocitac s internetem, tak stejne maji

televizi a tudiz uz plati. Pocet nove platicich by tak stoupnul jen

minimalne. Prakticky nikoho by se to netykalo.

0 0
možnosti
E

edelcacao

7. 11. 2008 9:31
Re: Zbytecne

Naopak, počet nově platících by stoupl velmi radikálně. Právnická osoba totiž narozdíl od fyz. osoby platí za každý přístroj. Takže se představ že každá firma, která nemá s tv nic společného jen má pc a internet ( dnes většina) by najednou musela platit a to za každý pc. To by byly cifry. Co mega firmy jako čez apodobní. Jsou plné pc. Jakákoliv firma by musela platit. Neboj se oni to mají dobře spočtené, kdyby to nebylo významné a nepřineslo by jim to balík tak to nechtěli Rv

0 0
možnosti
E

edelcacao

7. 11. 2008 0:00
Morálně čisté a jednoduché řešení

je prostě si zpoplatnit přístup na stránky ale na to by se čt každý vyflákl a čt by nemohla okrádat firmy které mají net ale nemají tv. Prostě když okrádat tak ve velkém. Budou platit všichni bez ohledu na užívání či neuýívání služby. Možná pro tentokrát to nebude. Ale jednou to přijde, pokud se nezruší statut veřejnoprávní tv a ta nepřejde na normální tržní princip. Dobře važte hlasy ve volbách když se nechcete nechat okrádat!

0 0
možnosti
HI

herodes I.

6. 11. 2008 22:30
Kdo potřebuje veřejnoprávní tv ???

Kromě klasických vyžírků a stovek darmožroutů (viz titulky u kdejakých pitomin) si myslím,že NIKDO.

Navíc tato pochybná organizace není schopná ani pokrýt svým pozemním vysíláním celý stát.

Pro mě za mě,ať si své vysírání zakódují pro toho,kdo bude ochoten je platit.

Nechci platit za to,co jsem si neobjednal !!!

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

7. 11. 2008 7:52
Re: Kdo potřebuje veřejnoprávní tv ???

no osobně ČT sleduji, ale za počítač jim rozhodně platit nebudu, stejne jako jim nebudu platit za počítače ve firmě. Kdybych zjistil, že se mi zaměstnanci dívají v práci na ČT, než aby pracovali, tak je vyhodím a stránky ČT zablokuji, takže ať na mě toto nezkoušejí.

Bohužel stejný nápad už měl český Rozhlas, který chce platit za každé rádio ve firmě, včetně rádia v autě a dokonce tam bylo také cosi o počítačích a mobilech schopných rádio přijímat.

Je krásné žít si z peněz veřejných.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

6. 11. 2008 21:19
naprosty souhlas

skvely clanek, neni co dodat. CT potrebuje vic penez, aby je mohla rozdelovat svym kamaradickum, jako napriklad vsem tem panum Sverakum, Smoljakum, Menzelum a spol., kdyz si treba usmysli, ze natoci film, ktery se automaticky stava zlatym kulturnim dedictvim CR... je to nenazrany moloch, ktery by mel podstoupit odtucnovaci kuru a ne ze nam bude chtit vyzirat i nadale nase lednice!

0 0
možnosti
JS

janstr

6. 11. 2008 20:37
zrusit

Ceska televize i cesky rozhlas by mely byt zruseny. Neexistuje zadny rozumny duvod jejich existence, navic za podminek, ktere pripominaji fungovani mafie.

Zakonem by mela byt zrizena rozhlasova zpravodajska stanice, ktera muze vysilat jen a jen zpravodajstvi, publicistiku apod. a jeji provoz by byl financovan pevnou castkou.

0 0
možnosti
HF

herdekflek

6. 11. 2008 17:56
????

Vůbec nechápu tu bouřku. Kolik z těch křičících jsou ti, kteří doma televizi nemají a tedy za ni neplatí a mají PC?

Pokud doma bednu máte, jistě za ní již platíte, takže se nemáte proč rozčilovat.

Myslím si, že se jedná o velmi malý počet potenciálních koncesionářů.

0 0
možnosti
A

ac97c

6. 11. 2008 18:24
Re: ????

No já se právě hlásím mezi ty co se právě kvůli ČTV a jejich poplatkům a záplavě dementních seriálů ve stejném čase na všech českých kanálech, televize zbavil a byl bych rád kdybych mě ČTV nelezla do cesty alespoň v (dosud) svobodném Internetu. Já o jejich předražené služby nestojím, tak ať mě je nenutí. Nemusí na net lézt, když nemají na to, provozovat službu dobrovolně placenou. To by mohl opravdu udělat každý, založit si nějakou službu s přívlastkem "veřejnoprávní" a chtít ze zákona od všech lidí poplatek za možnost její využívání.

0 0
možnosti
OU

6. 11. 2008 17:16
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
A

ac97c

6. 11. 2008 18:17
Re: Tak nějak mnoho povyku pro nic ...

A proč předpokládáš, že ten televizor musí každý doma mít? Já ho právě z důvodu toho, že odmítám z principu sponzorovat nenažrance z ČTV, doma nemám a určitě nebudu sám. Pokud by toto okrádání lidí někdo posvětil v zákoně už nebudou mít před spacákovci úniku nikdo, ani ten, koho by nenapadlo vůbec kdy navštívit stránky ČTV. Rozhodně znám lepší a důvěryhodnější zdroje informací než od tohoto socialistickýho molocha. Jestli tebe baví byť i s jedinou kačkou hrát jejich špinavou hru je to jeho věc. Dokumentů najdu na netu plno a často fundovanější než ty v TV určené pro masy, které se bez televize neobejdou. To už nemluvě o firmách, které by musely platit za každý počítač a to už je úplné absurdum, protože tam se už vůbec nepředpokládá, že se počítačové vybavení bude využívat pro sledování TV.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava