Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

deinonychus

11. 1. 2008 21:53
Doporučuji D.O.S.T.

Clekem zajímavá petice je na http://akce-dost.cz/

0 0
možnosti
ZM

bob

11. 1. 2008 22:15
Re: Doporučuji D.O.S.T.

:-©nasrat a rozmazat vy fašouni...Rv

0 0
možnosti

nostradamus

11. 1. 2008 21:45
Pan Čunek

0 0
možnosti

Kolombo

11. 1. 2008 21:34
Pan Čunek

a jeho výroky jsou trefné, přesné a rozumné. Multikulturalistické křiklouny, kteří se vzdacky vyřítí z nějaké díry, nechápu. Každý ať bydlí, na co má a za co platí. Když neplatí, ať se o něho postará Uhl, Džamila nebo vy, autore. Na všechny stejný metr. To udělal pan Čunek, i když ne tak docela. Bílé neplatiče by vyhodil bez náhrady. A to je diskriminace.

0 0
možnosti
JV

klv

11. 1. 2008 21:29
víte co je zajímavé

že přebíráte úplně přesně rétoriku novinářů, jen příklad, tím "vředem byl myšlen dům ne jeho obyvatelé, kdyby jste ten dům viděl, použil by jste stejný termín, možná horší, že ho do toho stavu přivedli jeho obyvatelé je jiná věc. další věc, přestěhování na okraj města, sice nechápu co je na tom špatného postavit nový dům na okraji města když na náměstí či jinde ve středu není místo, ale jako dehonestující termín výborné, atd atd, prostě naprosto cílená kampaň, proč? to nevím mohu se jen domýšlet ale mohu vám říci že tak jako za starostování J. Čunka se Vsetín nezlepšil nikdy, a to nemyslím odstraněním pavlačáku.

0 0
možnosti

petr stursa

11. 1. 2008 21:19
Predem dekuji

za clanek, ktery muze poslouzit na pokracovani diskuze, preventivne rusene u hlavnich zprav v pripade "urcitych" temat.

Reseni je skutecne takove, jake navrhujete - stejna prava a povinnosti pro vsechny. A prisne stihat kazdeho, ne jen nektere. Zadne vyjimky pro "diskriminovane". A recidivisty klidne trestat trojnasobnou sazbou, at pracuji ve vezeni, na kriminalniky nejlip plati tvrdost.

Tento prispevek je silne rasisticky, nebot mluvi o trestani kriminalniku a mezi nimi jsou disproporcne zastoupeni konsti hanliri.

0 0
možnosti

Mike

11. 1. 2008 21:12
??

Příliš nevím, co jste chtěl tímto článkem říct, ale problém je v tom, že ačkoliv pana Čunka příliš nemusím, tak v romských otázkách má pravdu. Nevím jak vy, ale já znám několik "slušných a integrovaných" romských rodin a vždy to jsou rodiny "vytržené" z běžných romských klanů, které fungují tak, že někdo z nich získá byt a ostatní příbuzenstvo se k nim postupně nastěhovává atd, atd, následuje devastace obydlí a dál to všichni známe. Slušné rodiny žijí normálním životem a nikdy jsem nezažil, že by se k nim nastěhovávali ostatní příbuzní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava