Karel Krejčík

Všechno bude vyšší...

31. 01. 2010 10:44:00
Aspoň tak to tvrdí nebo tvrdili sociální demokraté při své prezentaci velkolepých nápadů, se kterými chtějí vyhrát volby. Opravdu zůstali věrní jednomu z příslovi - KDYŽ PTÁČKA LAPAJÍ, HEZKY MU ZPÍVAJÍ.

Prostě najednou jako by tu nebyla krize. Když se budeme všichni snažit, tak se nám bude lépe dařit. Jsme prostě schopni dokázat , že bude všechno větší.

Tak například větší dávky v nezaměstnanosti (jaká bude nezaměstnanost, o tom se nehovoří), zcela určitě budou větší důchody (důchodce, hlasujte pro nás), vyšší přídavky na děti (rodiče v oranžovém tričku k volbám, škoda, že nemůžete hlasovat za děti), vyšší dávky na zdravotnctví (můžete marodit o sto šest), příspěvky na studium (když se tam dostanete) jak pro koho)).

Ani podnikatelé se nemusí bát.

Bude se více investovat (v energetice, ekologii (to pro zelené), dopravě), stavět se bude více bytů (jistě s minimálním nájemným), banky podnikatelům více půjčí (zdroje přece jsou - to říkal už Špidla).

Pod vládou sociálních demokratů to krásně a lépe, ekonomika poroste, jako za přechozí vlády ČSSD. Všechny děti budou znát více jazyků (stačí, když vidím, jak umí česky)

Jo a abych nezapomněl - vyšší daně pro lidi s příjmem nad 100 tisíc korun měsíčně a vyšší zdanění firem. A zcela určitě podstatně vyšší dluhy!

A proto - těšme se na "vítězství ve volbách, které zazáří, jako nejzářivější hvězda nad naší zemí" pod vedením Velkého Jirky. Jedině tak budeme mezi deseti nejbohatšími státy EVROPY.

Autor: Karel Krejčík | karma: 28.68 | přečteno: 1181 ×
Poslední články autora