Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

editi

30. 6. 2009 8:45
Krejčíku,

už si dost starý na to, aby si věděl, že zaměstnání Bušiny není pol. funkce, ale že jde o normální zaměstnanecký poměr. Paroubek jeho členství navrhl pozastavit, což je správné. Ráth ho vyhodit nemůže, dokud nebude pravomocně odsouzen. Takže nejdřív bych být tebou přemýšlela a poté teprve psala. Ty jak se zdá nejdřív kydáš, a teprve pak možná přemýšlíš, přemýšlíš-li vůbec.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Tom Hejduk

30. 6. 2009 9:11
Re: Krejčíku,

 Mimochodem, proč by ho Rath nemohl vyhodit. Domnívám se, že když je někdo do funkce jmenován, tak může být odvolán, kdyby v něj ten, kdo ho jmenoval, ztratil důvěru. Ale to asi pan Rath neztratil.!!

0 0
možnosti

Fanda Šmanda

30. 6. 2009 8:19
Máte pravdu, ALE:

Co když soud Bušinu osvobodí ? Vzpomeňme na causu Jourová, zatkli ji, dali do vazby, všem bylo jasné že je podvodnice a kdoví co ještě. Jenže soud ji osvobodil. A ona chce tušné odškodné (což chápu, na jejím místě bych ho chtěl taky). Myslím že Bušinu nakonec Rath vyhodí (i z politických důvodů), ale nerad bych se dočkal toho, že mu za rok za dva budeme ze svých daní platit statisícové (nebo ještě větší) odškodné.

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

30. 6. 2009 8:35
Re: Máte pravdu, ALE:

Jourová byla obviněna z daňových podvodů? Ta byla obviněna z něčeho, co se velmi špatně dokladuje. Na druhou stranu daňové úniky se v ČR musí dokladovat velmi detailně, jinak to soude nevezmou. U vyšetřování d. podovodu funguje součinnost SZ, PČR a FÚ a dělají se rozsáhlé spisy. Např. u těch "zákazníků" nakupujících reklamní "služby" se zkoumají i jejich zákazníci (resp. jejich existence a dodavatelsko-odběratelské vztahy). K tomu utajení policisté + 2 roky práce ... pokud nedošlo/nedojde k nějakému procesnímu "kiksu", tak pan B. má velmi slušnou šanci, že vězení nějakou dobu uvidí zevnitř.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava