Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Stary opryskany livanecnik

12. 11. 2008 16:33
Janeček a jeho melody bojz...

Už neví roupama jak z lidí vytlout peníze na ty jejich šaškárny!!!;-€ Jako dvojí danění jedné "služby" je to hnus(btw v CZ ouplně normoš taktikaRv)....dobře, chápal bych i to nemorální výpalné z pc, ale proč proboha když už bysme si měli 2xplatit za "tv" obsahuje pomalu víc reklamy jak komerční televize8-o, Vysvětlí mi rozumně toto někdo? O digitalizaci mi nemluvte...btw komerčních tv se digitalizace netýká?Odkud oni budou brát prachy na licence apod.?Btw RRTV sedí s rukama v klíně, místo aby odvolali toho Ploskohlafce!!!!

0 0
možnosti
PM

neofyt

12. 11. 2008 10:23
Totální ztráta soudnosti.

Když chtějí příjmy, tak ať zpoplatní své vysílání a je pokoj. To je jako kdybych chtěl peníze od kolemjdoucích za to, že se dívají na mé zboží ve výkladní skříni.

0 0
možnosti
MB

buxus

12. 11. 2008 7:56
Pokud se shodneme na tom, že

.. veřejnoprávní TV vůbec potřebujeme, zajímalo by mne, proč musí mít jedna organizace monopol na poplatky, na které se vybírají. V rámci digitalizace vznikají nové stanice (třeba Z1 či Public TV), které mají docela kvalitní programy (v rámci svých finančních možností) blížící se veřejnoprávní funkci. Proč by se třeba tyto stanice nemohly ucházet o část poplatků formou grantů? Proč dělá ČT zpravodajství z regionů, když totéž by mohly dělat nově vznikající regionální stanice opět částečně dotované formou grantů?

0 0
možnosti
MK

Atenka

11. 11. 2008 21:35
dnes mi přišla VÝZVA

Česká televize mi dnes poslala milý dopis. Prý jsem evidovaná jako vlastník dekódovací karty do satelitu a nejsem v evidenci plátců televizního poplatku. Takže pokud urychleně nepošlu vyplněný dotazník s mím variabilním symbolem a nebo se nepřihlásím jako nový plátce, zablokují mi dekódovací satelitní kartu.

Je tp vůbec legální? Pochopitelně že platím poplatky poctivě, nemůžu ale za to, že tam mají bordel. Takže jsem jim do dotazník můj variabilní symbol vyplnila, ale cítím se dost uražená, tohle si přece nemůžou dovolit? Kdyby tam alespoň dali větu, že pokud se spletli, tak se omlouvají, ale je to jen arogantí kus papíru. 

0 0
možnosti
K

karel_vvv

12. 11. 2008 2:32
Re: dnes mi přišla VÝZVA

Zajímalo by mě, kde vzali na Vás adresu. Při nákupu dekodovací karty přeci nemusíte předkládat žádnou identifikaci. Pokud jste to (ke své škodě) přesto udělala, tak kde se k tomu dostali vyděrači z ČT ? Zavání to porušením zákona na ochranu osobních údajů. Zákony tu prostě neplatí - minimálně ne pro ČT, ti jsou nad zákonem.

0 0
možnosti
SS

sigenius

11. 11. 2008 15:06
Řešení

Veřejnoprávní televizi zakódovat a karty do dekodérů prodávat za 1620 ročně. Uvidí se, jak půjdou na dračku.

0 0
možnosti
PM

neofyt

12. 11. 2008 10:50
Re: Řešení

R^ Stejně tak by si měli oni sami zpoplatnit své internetové vysílání. Jakpak by se asi vyvíjela jejich sledovanost?

0 0
možnosti
ID

PES na cesneku

11. 11. 2008 10:39
Veřejnoprávní hospody

Proč vlastně existuje veřejnoprávní TV když ji v pohodě zastanou soukromé TV. Proč tedy neexistují veřejnoprávní hospody, každý měsíc dostanu složenku na 135Kč, do hospody budu moci kdykoliv přijít ale již nebudu mít možnost volby jídla a pití, neb o tom rozhoduje rada hospod, tedy, žer a chlastej nebo táhni ;-D;-D;-D Právě o tom je veřejnoprávní ČT, plať a drž hubu.

0 0
možnosti
SS

sigenius

11. 11. 2008 15:01
Re: Veřejnoprávní hospody

Ne že nebudeš mít možnost volby jídla či pití. To ti třeba vybrat dají. Horší bude, že za věřejnoprávní hospodu budeš platit z toho titulu, že máš SCHOPNOST do hospody zajít. Z placení za veřejnoprávní hospodu se budeš moci vyvázat jen za podmínky, že podepíšeš čestné prohlášení, že nevlastníš boty. Pouhé prohlášení, že se stravuješ doma nebo že jíš v soukromých hospodách, tě nezbaví povinnosti platit hospodský poplatek.

0 0
možnosti
ID

PES na cesneku

11. 11. 2008 10:35
ČT okazmžitě zprivatizovat

Vůbec nechápu co je veřejnoprávního na Stardance, na přenosech pochybných sportovních zápasů Dolní Lhota versus Horní Lhota, převzatých dokumentech z Discovery apod. Jak říkám lékem je okažitá privatizace. Vyžírky rozehnat, zloděje zavřít, budovy prodat a zařízení prodat, ostatní nepotřebné zbourat a prodat do šrotu. Ponechat v omezené míře ČT2 zprávy+pořady pro menšiny+nějaká kultura, vysílání omezit na cca 16hodin denně.

0 0
možnosti
XX

Marcus Antonius

11. 11. 2008 10:21
předražená ČT

Jen pro malé srovnání paket 30 programů od Digi TV stojí 260kč měsíčně . Paket zahraniční  TVN (polsko) balík 15 programů 70 kč měsíčně , a ČT jen 4 programy za 135 kč měsíčně.

0 0
možnosti
MS

Stary opryskany livanecnik

12. 11. 2008 15:55
Re: předražená ČT

Ale drobně opomínáš, že ti co mají CigiTV tak platí i těch 135káčé....takže asi tak...

0 0
možnosti
CC

cekon

10. 11. 2008 18:09
Je to jednoduché

Vyčlenit kanál pro děti mládež, nechat 2 program ve smyslu veřejnoprávní televize, vytvořit národní filmový fond a zbytek CT zrušit + přijmout zákon o přístupu ke sdělovacím  prostředkům pro ústavní činitele. A nakonec samozřejmě zrušit poplatky. Je to jednoduché ne?

0 0
možnosti

mirek-storch

10. 11. 2008 17:59
dálniční známka bez dálnice

Mám přibližné přirovnání ke koncesionářským poplatkům ČT. Když si koupím auto, tak mi nikdo také nepředepisuje, že si "musím" koupit dálniční známku. Dálniční známka se kontroluje jen na dálnicích a ne v garážích. Ale ČT si nárokuje poplatky i od "televizí-aut", která po dálnicích nemusí jezdit. Třeba jezdí jen po okresních komerčních a bezplatných silnicích. Může to být dvojsečné. Až se lidi  pořádně naštvou a změní se zákon o financování ČT.8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1618x
ekonom s přesunem názorů zleva spíše doprava