Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tx999

23. 10. 2008 10:55
s tim

co vysila nova se nema smysl zaobirat - te jde o sledovanost a je jen na ni, jak toho dosahne a co podle ni pritahne nejvetsi pozornost a zajima nejvetsi procento jejich cilovych divaku. My muzeme bud sledovat, nebo ne. Pokud bude sledovanost nizka, budou muset predelat cely model a zaobirat se primarne tematy, ktera vetsinoveho divaka pritahnou. Vzhledem k soucasnym vysledkum teto stanice vsak lze dovodit, ze tyto zpravy zajimaji velmi vysoke procento populace a spis se zamyslet nad tim, kam speje tato spolecnost jako celek.

Pokud jde o CT, tak te by nemelo jit o sledovanost, ale o informovani o vsech podstatnych tematech, coz dle meho nazoru celkem slusne plni. To ze vysila volebni studio zaroven na kanalu CT24 a zaroven na CT1(?) je mozna nestastne, protoze primarne by to samozrejme melo byt na CT24, jenze ten neni dostupny vsem domacnostem. To je podobne, jako kdybyste kritizoval, ze vsechny zpravodajske relace na CT1 jsou zaroven vysilany i na CT24.

0 0
možnosti

Stará kára

23. 10. 2008 10:29
Co chcete - ryba smrdí od hlavy

Tady tedy od dvou hlav.  Rady české televize a GŘ Jiřího Janečka. Posledně jmenovaný přivedl televizi k takovému úpadku, že se již nemůže vzpamatovat.

0 0
možnosti

Radek0075

23. 10. 2008 10:21
Asi takhle, on ten

státní rozpočet i důvěra nebo nedůvěra vlády doopravdy nikoho nezajímá. Ví snad někdo, co by se stalo kdyby rozpočet nebyl schválen? Prd. A co by se stalo kdyby vláda nedostala důvěru? Taky prd. Topolánek by vládnul dál.  Daleko zajímavější je rozhodně pohřeb zcela bezvýznamného kolotočáře. Osobně jsem čekal, že se tam sejdou majitelé pouťových atrakcí, labutí, střelnic, prodejci žu-žu a podobných kazozubů, ale upřímně řečeno jsem žasnul kdo všechno tam přijel truchlit. Ivetu Pomeje ještě chápu, přece jen k Matějské pouti má blízko, písnička Na Matějské pouti, já to dobře znáám..... já tam totiž každoročně stánky vykrádáám....  je nestárnoucím hitem a nejspíš byla natočena právě díky Kočkovi staršímu, odkud ale Kočku znal Hůlka, Suchánek a další, to doopravdy nechápu.

0 0
možnosti

Stará kára

23. 10. 2008 10:32
Re: Asi takhle, on ten

Vy nevíte, kdo řídí minimálně polovinu show bussinesu v ČR? Pak vám ani podnětné reportáže ČT nepomůžou.

PS: Že vy jste samý prd neznamená, že jsme na tom tak všichni.

I když pravda: Divadlo jako divadlo.

0 0
možnosti

chytryhorak

23. 10. 2008 9:26
Druhý pokus

K té sledovanosti, tři minuty a více trvají reklamy na konkurenčních televizich, pokud už jich máte dost tak to jednoduše přepnete jinam. A sledovanost roste...

0 0
možnosti

chytryhorak

23. 10. 2008 9:24
K té sledovanosti,

0 0
možnosti

pasik00

23. 10. 2008 9:22
idnes

no myslim ze to suverene vyhrala vcera idnes a jeji online prenos ;-D

0 0
možnosti

Pytlík

23. 10. 2008 9:10
A to jste nezmiňovali rozhlas

Ještě že nemám doma jako domácího mazlíčka kočku. To by včera letěla oknem. Kdykoliv jsem pustil jakýkoliv masový sdělovací prostředek, tak jsem do cca 1/2 min. uslyšel slovo "kočka". Už jsem to slovo nemohl ani slyšet.

A ptám se: JAK TO, ŽE SE POHŘBU TOHOTO VÍCEMÉNĚ NEZNÁMEHO ČLOVĚKA DOSTALO TAKOVÉ PUBLICITY, JAK TO, ŽE POLICIE ZASTAVOVALA DOPRAVU?

0 0
možnosti

tojsouveci

23. 10. 2008 9:06
Gott

Podobně to tenkrát bylo s Gottovou svatbou. Televize usoudila, že to zajímá celý národ a věnovala tomu většinu zpravodajského času (Jak Nova, tak i ČT).

Já vím, že rejpalové řeknou, že televize má vypínač, ale přesto si myslím, televize by měla informovat vyváženě a Gottova svatba měla mravenčí význam.

0 0
možnosti

velký jarda

23. 10. 2008 9:06
zcela jasně

se ukazuje jak obrovská pravda byla skryta ve spisech p. Kubiceho.  To je mafie jak vyšitá.

také jsem nepochopil že úplně nejdůležitější zprávou dne v televizi  je uložení ostatků mafiána k ostatkům Babinského.

0 0
možnosti

Jaro10

23. 10. 2008 9:00
Souhlas...

jenže hodně lidí to chce prostě vidět, taková je realita a úroven tohoto státu!!!:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS